Puype Consulting & Computing BVBA - Pathoekeweg 48 - 8000 Brugge - Tel 050/12.30.30 - info@puype.be

BOB 50 KMO

Nieuw administratief beheerpakket voor KMO's

BOB 50 is een nieuw pakket van de Sage groep en werd ontwikkeld specifiek voor KMO's. Het legt de nadruk op het vereenvoudigen van de commercieel beheerprocessen, zonder echter de boekhoudkundige verwerking en het cashmanagement in het bedrijf uit het oog te verliezen. De ergonomie laat immers nog steeds de snelste ingaven in de markt toe en toepassingen zoals analytische boekhouding en vaste activa beheer blijven beschikbaar.

Commercieel Beheer en Kassabeheer

De documentencyclus van het commercieel beheer vormt de kern van de software. Deze is sterk parameteriseerbaar en vermijdt dubbele ingaven. Uitgebreide statistieken laten toe uw activiteiten te analyseren en een beter zicht te krijgen op de toekomst.

Voor de detailhandel werd de kassamodule ontwikkeld. Deze module laat toe te werken met alle gangbare betalingsmethodes (cash, kredietkaarten, ...), alle gebruikelijke randapparatuur (touchscreen, barcodescanner, ticketprinter, ...), en ondersteunt meerdere kassa's en meerdere kassiers. Bovendien is deze toepassing volledig geïntegreerd met de commercieel beheer en boekhoudkundige modules zodat dezelfde informatie nooit tweemaal moet ingegeven worden.

Bekijk de video:

Speel video

BOB 50 Solution Center

Puype Consulting & Computing werd benoemd tot BOB 50 Solution Center dankzij zijn jarenlange ervaring met Sage producten. Deze titel is de hoogste onderscheiding voor BOB 50 dealers en wordt enkel verstrekt aan partners die een volledige implementatie van BOB 50 projecten kunnen verzekeren.

>> Klik voor meer informatie <<


Design en ontwikkeling: Puype Consulting & Computing BVBA | Login | Disclaimer