Puype Consulting & Computing BVBA - Pathoekeweg 48 - 8000 Brugge - Tel 050/12.30.30 - info@puype.be

Fujitsu Demoday 13 maart 2015

Benieuwd naar de verschillende werkstations, laptops en tablets die Puype met Fujitsu voor u in petto heeft en welke meerwaarde ze voor u kunnen betekenen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze Fujitsu Demoday.

Wat staat er die dag op het programma?

Het team van Puype staat voor u klaar om de verschillende werkstations, tablets, laptops, ultrabooks en notebooks te demonstreren. Wij geven u graag alle nuttige informatie en tips mee voor een optimaal gebruik.

Waarom voor Puype Consulting & Computing kiezen?

Wij zijn een IT consultancy bedrijf specifiek voor zelfstandigen en KMO's.
Concreet gaan wij op zoek naar wat u nodig heeft, hoe u makkelijker en efficiënter kan werken. Na 31 jaar kennen we als geen ander de problematiek van een zelfstandige of KMO. Het is onze ambitie om voor u de beste oplossingen te bieden, zowel op vlak van hardware, software als online aanwezigheid.

Waarom wij voor Fujitsu kiezen?

Fujitsu werkt nauw samen met softwareleveranciers. Zo zorgen ze ervoor dat hun werkstations gecertifieerd zijn en blijven voor specifieke toepassingen (AutoCad, Adobe, ...). Fujitsu richt zich vooral op de professionele gebruiker en biedt topkwaliteit (tot 5 jaar garantie). Fujitsu kiest ook bewust zijn dealers om de eindklanten van een top service te laten genieten.

Voor wie is de Demoday bedoeld?

Wij richten deze dag in voor iedereen die gebruik maakt van CAD/CAM toepassingen, m.a.w. architecten, technische ontwerpers, grafische ontwerpers, webdesigners, ...
De iets meer veeleisende mobiele gebruiker die een kwalitatieve laptop met bedrijfszekerheid, snelheid en flexibiliteit wenst, is natuurlijk ook van harte welkom.

Praktische info

De Fujitsu Demoday zal plaatsvinden in onze kantoren in Brugge op vrijdag 13 maart tussen 10u en 19u.

Adres: Katelijnestraat 71, 8000 Brugge

Er is een uitgebreide ondergrondse parking op enkele meters voorbij ons kantoor (Parking Katelijne)

U kunt ook gewoon vrijblijvend even langskomen om kennis te maken met ons team en onze producten. Wij helpen u dan ook graag verder.

Uiteraard is deze Demoday helemaal gratis!

Noteer 13 maart alvast in uw agenda. Wij hopen u dan talrijk te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Het Puype-team


Design en ontwikkeling: Puype Consulting & Computing BVBA | Login | Disclaimer