Puype Consulting & Computing BVBA - Pathoekeweg 48 - 8000 Brugge - Tel 050/12.30.30 - info@puype.be

Isabel 6

Isabel Installation Partner

Puype Consulting & Computing BVBA is sinds 2010 gecertificeerd als Isabel Installation Partner. Concreet betekent dit dat wij u kunnen helpen bij het bestellen, installeren, configureren en gebruiken van Isabel 6.

Ook uw migratie van Isabel Business Suite 5 naar Isabel 6 kunnen wij voor onze rekening nemen.

Gebruikt u een boekhoudpakket (zoals BOB50), dan zorgen wij eveneens voor de activatie en integratie van Isabel Go. Zo kunt u met één druk op de knop gegevens uitwisselen tussen uw boekhoudpakket en Isabel:

Isabel 6, een weboplossing voor betalingen

Controle behouden

Alle verrichtingen op al uw rekeningen, bij al uw banken. Gedaan met aanmelden bij drie of meer verschillende programma’s voor internetbankieren. SEPA-, nationale en internationale overschrijvingen of domiciliëringen? U hebt onmiddellijk een overzicht van uw financiële situatie. Met een klik kiest u de gewenste rekening met voldoende saldo om een overschrijving uit te voeren. En met éénzoekopdracht weet u of een klant betaald heeft of niet. U beheert de gebruikersrechten zoals toegang tot rekeningen en limieten per verrichting. Rapporten kunt u inlezen in Excel of aanmaken in pdf-formaat. En u weet ten alle tijd wie een verrichting heeft ingevoerd, getekend en verstuurd.

Efficiënt werken

Iedereen gebruikt op internet de recentste versie van Isabel, waar hij zich ook bevindt. Bijvoorbeeld ’s morgens op kantoor en ’s namiddags op zijn laptop bij een klant. De gegevens zijn centraal opgeslagen bij Isabel, u hoeft zelf geen back-ups meer te maken. Overtypen vindt niemand leuk. Dankzij Isabel Go, de Isabel-knop in uw boekhoudpakket, wisselt u rechtstreeks betalingen en rekeninginfo uit met uw banken. Gedaan met het eindeloos overtypen van gegevens. U vermijdt fouten en maakt tijd voor taken met grotere toegevoegde waarde.

Isabel 6 is meer dan bankieren alleen. Met Zoomit kunt u uw facturen bekijken, beheren en betalen vanuit Isabel 6. Zoomit geeft u ook toegang tot andere financiële documenten.

U kunt aangiftes elektronisch ondertekenen en indienen bij de overheid zoals

  • de elektronische BTW-aangifte (Intervat)
  • de bedrijfsvoorheffing
  • de kwartaalaangifte
  • de jaarrekening bij de Nationale Bank

Samenwerken

Betaalverkeer beheert u niet alleen. Met de optie MultiSign kunnen meerdere gebruikers begunstigden, verrichtingen en rekeninginfo delen voor zover u ze toegang geeft. Handig bij ziekte, file, vakantie of werkpiek. Het voorbereidende werk wordt in vertrouwen gedelegeerd want tekenen is alleen voor mandatarissen. Zij worden per email uitgenodigd om bij te tekenen. Snel en eenvoudig, zonder heen-en-weer geloop.

Nieuwe Isabel klant worden

U hebt nog geen Isabel oplossing en wenst te starten met deze weboplossing? Dan vindt u meer informatie via deze link

Overstappen van Isabel Business Suite 5

U werkt reeds met Isabel Business Suite 5, maar wenst over te stappen naar Isabel 6? Dan vindt u meer informatie over het waarom en hoe van een migratie naar Isabel 6 via deze link


Design en ontwikkeling: Puype Consulting & Computing BVBA | Login | Disclaimer